Lindemans

Nieuws over de brouwerij

31.03.2022 Toer de Geuze bij Brouwerij Lindemans

Het is weer zover: TOER DE GEUZE 2022! Een tweejaarlijks evenement van HORAL (Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren) waarbij de lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen, gelegen in het hartje Pajottenland en Zennevallei, hun deuren openzetten voor het grote publiek. Ze laten je binnen in hun eigenzinnige lambiekwereld.

Gedurende het hele Toer De Geuze-weekend kan je deze brouwerijen bezoeken, het ideale moment om meer te weten over ons oeroude, complexe bier: lambiek!

Brouwerij Lindemans zorgt alweer voor een onvergetelijk weekend. Mis dit niet! Vier gedurende deze Toer de Geuze-editie samen met ons onze 200ste verjaardag! Ontdek de brouwerij en geniet van de unieke gelegenheid om het laatste brouwsel van het jaar mee te maken.

Geniet ook dit jaar weer van ‘Blend Your Own Geuze’, waar je je eigen Oude Geuze op fles kan steken. Wie weet krijg je de smaak van het brouwen te pakken. Laat je onder onze mysterieuze parapluutjes verdiepen in de 1001 verhalen van de brouwerij, gebracht door het Lindemans-team. Ga met de kinderen op pad en zoek samen de zure ‘kriekskes’, zoete perziken, donkerroze framboosjes, zoetzure zwarte besjes en goddelijke appels. Voor 1 dag zijn ze de brouwers van onze brouwerij.

Achteraf kan je zoals gewoonlijk nog rijkelijk nagenieten van onze verfrissende lambiekbieren, gins en cocktails. Aan onze art-nouveau-bar bijvoorbeeld, die we speciaal voor Toer de Geuze opstellen!

Zoek je nog een plek om te overnachten tijdens Toer De Geuze? Maak dan gebruik van de gezellige pop-up camping.

Lees meer over de 'The Lambic Round Table'

Overig nieuws

news.intro

 • 25.04.2022

  Lindemans stelt unieke jubileumblend voor naar aanleiding van de 200ste verjaardag van de brouwerij

  Oude Gueuze Anniversary Blend 2022 "Cuvée Francisca"

  Ontdekken
 • 16.02.2022

  Brouwerij Lindemans viert dubbel eeuwfeest en stelt nieuwe productiesite voor

  Nieuwe Lindemans Satellite Brewery staat in de steigers

  Ontdekken
 • 24.01.2022

  Onze Premium Distilled Clear Gin wint zilver tijdens de Wold Gin Awards 2022

  World Gin Awards 2022

  Ontdekken