Lindemans

Onze familie

De familie Lindemans.

Welkom op de site van de familie Lindemans die lambiek brouwt sinds 1822. Bij de familie Lindemans doen we de dingen nooit zoals de anderen.

We zijn trouwens ook niet zoals de anderen. Is dat omdat we op een plek wonen die op geen enkele andere plek lijkt? Komt het door de overheersende zuidwestenwinden? Bevat de lucht iets mysterieus? Is het omdat de nabijgelegen Zenne gek maakt? Misschien is het één van deze redenen, misschien zijn het ze allemaal samen.

Onze werknemers, deel van onze familie

Onze werknemers

deel van onze familie

Zonder de 50 personen die met ons samenwerken, zouden we niet in staat zijn om de bieren te brouwen waar we zo fier op zijn.

Ze zijn veel meer dan medewerkers: het zijn vrouwen en mannen die hun lot met het onze hebben verbonden. Ze hebben misschien andere namen, maar voor ons maken ze allemaal deel uit van de familie Lindemans.

Onze geschiedenis

Onze familie bezit een boerderij sinds mensenheugenis. We zijn trouwens begonnen met brouwen om de boeren in de winterperiode aan het werk te zetten (en hun dorst te lessen).

Naarmate de tijd verstreek en het succes toenam, hebben we onze landbouwactiviteiten verminderd om de brouwerij verder uit te bouwen. De functie creëert het orgaan, zei Darwin. Vandaag vergroten we onze brouwerij nog verder om de liefde voor onze bieren buiten onze grenzen te delen. We zijn er immers van overtuigd dat de bijzondere kenmerken van onze bieren een grote troef zijn in een wereld waar uniformiteit overheerst.

Missie

“Driven by passion, we brew the oldest beer in the world and are dedicated to sharing its unique taste with as many people as possible.”

 • Wat is onze kernactiviteit?

  Wij brouwen authentieke lambiek- en lambiekafgeleide bieren van uitmuntende en consistente kwaliteit en met unieke smaakbeleving.

 • Wat geeft onze onderneming recht op bestaan en succes?

  Als familiale onderneming houden wij vast aan de traditionele brouwmethodes  in de unieke biotoop van de Zennevallei en produceren wij zo bieren met een specifiek en eigenzinnig karakter.

 • Welke toegevoegde waarde betekent onze onderneming voor de maatschappij?

  Onze producten worden gemaakt op een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Ze bezorgen onze producten  de consument aangename ervaringen en momenten.

 • Wat is ons doel?

  Wij gaan op een eigentijdse en toekomstgerichte wijze om met onze rijke lambiektraditie.  Wij wensen de referentie voor lambiekgebaseerde bieren te blijven.

Visie

We zijn een familiaal gedreven onderneming en zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We gaan eigentijds om met de rijke lambiektraditie en brouwmethodes van de unieke biotoop van de Zennevallei.

Onze bieren zijn authentiek. Ze hebben een specifiek en eigenzinnig karakter en bieden de consument unieke smaakbelevingen.

Bezoek ons

Nog leuker dan lezen over een brouwerij is er eentje bezoeken.

Daarom organiseert Brouwerij Lindemans tijdens weekdagen (maandag - vrijdag) rondleidingen met degustatie tussen 8 uur en 18 uur. De brouwerij is gesloten tijdens het weekend en op feestdagen. OPGELET! OP VOORHAND RESERVEREN IS VERPLICHT!

Een professionele gids geeft tijdens een rondleiding van ongeveer 1 uur uitleg over de streek, de historiek van de brouwerij en het geheim van de lambiek.

De rondleiding wordt gevolgd door een degustatie van onze bieren. Dit neemt ongeveer een half uur in beslag, nadien krijgt iedere bezoeker nog een attentie mee naar huis.


Tarieven

Prijs per gids voor groepen tot 25 personen: € 60 voor de rondleiding. Voor groepen groter dan 25 personen wordt de groep in 2 gesplitst en wordt een 2de gids eveneens aan € 60 ingeschakeld. De degustatie kost € 4 per persoon.


Jobs

 • 14.01.2022

  Vacature Operator brouwzaal & gisting Ruisbroek

  Brouwerij Lindemans is op zoek naar een Operator brouwzaal & gisting te Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw)

  Ontdekken
 • 10.01.2022

  Vacature Operator bottelarij Vlezenbeek

  Brouwerij Lindemans is op zoek naar een Operator bottelarij

  Ontdekken
 • 10.01.2022

  Vacature Onthaal en administratief medewerker Vlezenbeek

  Brouwerij Lindemans is op zoek naar een Onthaal en administratief medewerker

  Ontdekken

Heb je interesse in een vacature of solliciteer je graag spontaan?
Bezorg ons jouw kandidatuur via HR@lindemans.be. Succes!