Lindemans

Onze familie

De familie Lindemans.

Welkom op de site van de familie Lindemans die lambiek brouwt sinds 1822. Bij de familie Lindemans doen we de dingen nooit zoals de anderen.

We zijn trouwens ook niet zoals de anderen. Is dat omdat we op een plek wonen die op geen enkele andere plek lijkt? Komt het door de overheersende zuidwestenwinden? Bevat de lucht iets mysterieus? Is het omdat de nabijgelegen Zenne gek maakt? Misschien is het één van deze redenen, misschien zijn het ze allemaal samen.

Onze werknemers

deel van onze familie

Zonder de 50 personen die met ons samenwerken, zouden we niet in staat zijn om de bieren te brouwen waar we zo fier op zijn.

Ze zijn veel meer dan medewerkers: het zijn vrouwen en mannen die hun lot met het onze hebben verbonden. Ze hebben misschien andere namen, maar voor ons maken ze allemaal deel uit van de familie Lindemans.

Onze geschiedenis

Onze familie bezit een boerderij sinds mensenheugenis. We zijn trouwens begonnen met brouwen om de boeren in de winterperiode aan het werk te zetten (en hun dorst te lessen).

Naarmate de tijd verstreek en het succes toenam, hebben we onze landbouwactiviteiten verminderd om de brouwerij verder uit te bouwen. De functie creëert het orgaan, zei Darwin. Vandaag vergroten we onze brouwerij nog verder om de liefde voor onze bieren buiten onze grenzen te delen. We zijn er immers van overtuigd dat de bijzondere kenmerken van onze bieren een grote troef zijn in een wereld waar uniformiteit overheerst.

Onze missie

Gedreven door passie brouwen we één van de oudste bieren ter wereld en willen we de unieke smaak met zoveel mogelijk mensen delen.

Onze visie

Door innoverend en creatief om te gaan met één van de oudste bieren ter wereld willen we de consument door de unieke smaakbeleving prikkelen en binnenleiden in de mysterieuze wereld van de lambiek met zijn 1001 verhalen.

Bezoek ons

Nog leuker dan lezen over een brouwerij is er eentje bezoeken.

Daarom organiseert Brouwerij Lindemans tijdens weekdagen (maandag - vrijdag) rondleidingen met degustatie tussen 8 uur en 18 uur. De brouwerij is gesloten tijdens het weekend en op feestdagen. OPGELET! OP VOORHAND RESERVEREN IS VERPLICHT!

Met uitzondering van de brouwzaal is de brouwerij toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Een professionele gids geeft tijdens een rondleiding van ongeveer 1 uur uitleg over de streek, de historiek van de brouwerij en het mysterieuze en unieke brouwproces van de lambiek.

Na de rondleiding volgt een heerlijke degustatie van onze bieren, die ongeveer een halfuur in beslag neemt. Na afloop krijgt elke bezoeker nog een leuke verrassing mee naar huis. Bezoekers kunnen ook onze lambiekbieren, glazen enzovoort aankopen in de brouwerij.


Tarieven

Privérondleiding

Ben je alleen of met maximum 5 personen? Kom en ontdek de wondere wereld van lambiek tijdens een op maat gemaakte toer door onze familiale lambiekbrouwerij! De prijs voor deze exclusieve ervaring bedraagt €70 per gids. Aansluitend kan je genieten van een smaakvolle degustatie van enkele lambiekbieren voor slechts €5 per persoon. Gezelligheid troef!

Groepsrondleiding

Ben je met 6 personen of meer? Geniet van een bezoek aan het voordelig tarief van €15 per persoon. Deze prijs is inclusief een gegidste rondleiding door onze familiale lambiekbrouwerij en een heerlijke degustatie van onze lambiekbieren. Maak van je bezoek een onvergetelijke groepservaring.

We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen!

Groepen tot en met 5 personen Groepen vanaf 6 personen
Privérondleiding Groepsrondleiding
Prijs: €70 per gids Prijs: €15 per persoon
Degustatie: €5 per persoon Inclusief degustatie

Jobs

 • 03.05.2024

  Procesoperator met passie voor bier

  Brouwerij Lindemans is op zoek naar een Procesoperator te Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw)

  Ontdekken
 • 02.05.2024

  Productie planner

  Wij zoeken een productie planner om ons team te Vlezenbeek te versterken

  Ontdekken
 • 05.04.2024

  Medewerker waterbeheer

  Brouwerij Lindemans is op zoek naar een Medewerker waterbeheer te Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw).

  Ontdekken

Heb je interesse in een vacature of solliciteer je graag spontaan?
Bezorg ons jouw kandidatuur via HR@lindemans.be. Succes!