Lindemans

Onze recepten en cocktails

Lindemans Framboise Trifle

Lindemans Framboise Trifle

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Smelt de boter en de pure chocolade au bain-marie en roer er de room bij.
  • Klop de eieren luchtig op met de suiker en spatel ze door de chocoladeroom.
  • Roer er daarna de bloem, het zout en het cacaopoeder onder.
  • Rasp de witte en de melkchocolade en voeg ze bij het deeg.
  • Bak de brownie ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven af.
  • Kook ondertussen de Lindemans Framboise tot de helft in en laat die tot op kamertemperatuur afkoelen.
  • Klop het eiwit van 1 ei zeer stijf.
  • Klop de mascarpone, de eierdooier en de suiker tot een gladde massa en spatel het stijfgeklopte eiwit eronder.
  • Snijd het gebak in stukjes en verdeel over 4 glazen.
  • Giet er het ingekookte bier over en verdeel daarover de frambozen.
  • Werk af met de mascarponemousse.