Lindemans

Lindemans presenteert

TAROT d'Or

“Wij voorspellen dat je deze exotische fruitsmaak nooit had verwacht.”

Kijk me diep in de ogen en ik onthul jou het mysterie van TAROT. Het verhaal start bij het merkterritorium van Lindemans en brengt ons terug naar de belle époque, de periode waarin tarotkaarten een mystieke betekenis kregen. De naam refereert naar het oude kaartspel dat werd gebruikt voor divinatie en esoterische doeleinden. De kaarten worden hoofdzakelijk gebruikt voor amusement en waarzeggerij en hebben net als lambiek een eeuwenoude traditie.

Onze waarzegster, te zien op het etiket, voorspelt jou de toekomst met een TAROT in de hand. Lindemans TAROT d’Or – Exotic fruit en TAROT Noir – Forest fruit zijn dankzij hun bijzondere smaaksensatie en het alcoholpercentage van 8 procent een mooie aanvulling op ons bestaand assortiment.

Bewonder een briljant, goudblond bier met een mooie witte schuimkraag. Het aangename en zwoele aroma komt je tegemoet en onthult mango, lychee, ananas en toetsen van rijpe peer. Wij voorspellen een aangename, evenwichtige en ietwat complexe fruitige smaak met toetsen van rijp exotisch fruit. Ontdek een sterk bier met een natuurlijke smaak, een mooie zoetzuurbalans en een aangename, soepele afdronk.

Brouwgeheim

Onze TAROT d’Or (ALC. 8% vol.) is een unieke blend van traditionele lambiek, hoge gistingsbier en divers exotisch fruit zoals mango, limoen en zoete honingmeloen met minder dan 35 g/l suiker.

Sinds: 2023
Alcoholvolume 8 %
Kleur Briljant, goudblond
Bewaringstips Liggend of staand bewaren.
Calorieën Tarot d'Or 65 Kcal (100 ml)
Smaak Vol, sappig en rond, toetsen van exotisch fruit zoals mango, limoen en honingmeloen, mooie zoetzure balans, aangename en soepele afdronk.
Serveertip Scampi mango salade, gegrilde kip met ananas, perensorbet.
Schenktemperatuur 2-3 °C

Bieren van gemengde gisting