Lindemans

Lindemans presenteert

TAROT Noir

“Wij voorspellen dat je deze mysterieuze fruitsmaak nooit had kunnen raden.”

Kijk me diep in de ogen en ik onthul jou het mysterie van TAROT. Het verhaal start bij het merkterritorium van Lindemans en brengt ons terug naar de belle époque, de periode waarin tarotkaarten een mystieke betekenis kregen. De naam refereert naar het oude kaartspel dat werd gebruikt voor divinatie en esoterische doeleinden. De kaarten worden hoofdzakelijk gebruikt voor amusement en waarzeggerij en hebben net als lambiek een eeuwenoude traditie.

Onze waarzegster, te zien op het etiket, voorspelt jou de toekomst met een TAROT in de hand. Lindemans TAROT d’Or – Exotic fruit en TAROT Noir – Forest fruit zijn dankzij hun bijzondere smaaksensatie en het alcoholpercentage van 8 procent een mooie aanvulling op ons bestaand assortiment.

Ik zie dat jij zal genieten van een diep robijnrode kleur met een volle, compacte schuimkraag. Een zwoel en intens aroma van donker en rood fruit zoals aalbes, zwarte bes, aardbei en kers is niet weg te denken uit deze voorspelling. De natuurlijke smaak die sappig en rond is, wacht op je. Proef een bier dat doet denken aan rode en zwarte bessen en een toets van kersen. De mooie aciditeit en een verrassend zachte en frisse afdronk maken jouw magische beleving compleet.

Brouwgeheim

TAROT Noir (ALC. 8% vol.), een karaktervol brouwsel, is een harmonieuze blend van hoge gisting, traditionele lambiek en donkere bosvruchten zoals sappige bosbessen, rijpe zwarte bessen en zoete vlierbessen met minder dan 35 g/l suiker die je keer op keer verrast.

Sinds: 2023
Alcoholvolume 8 %
Kleur Diep robijnrood
Calorieën Tarot Noir 65 Kcal (100 ml)
Smaak Sappig en rond, rode en zwarte bessen, vlierbessen met een toets van zwarte kersen, mooie aciditeit, verrassend zachte en frisse afdronk.
Serveertip Parelhoenfilet met zwarte kersen, Brie de Meaux, vanille-ijs met chocoladesaus, Zwarte Woudtaart
Schenktemperatuur 2-3 °C

Bieren van gemengde gisting