
Werkwijze
Crème
- Rasp 200 g kaas fijn en verwarm met de melk en de kappa.
- Laat opstijven en draai vervolgens glad tot een crème.
Krokant van kaas
- Vermeng de knolselderpuree met de trisol.
- Strijk dun uit op een bakmatje bestrooid met geraspte kaas.
- Droog vervolgens op 120 °C in de oven.
Gemarineerde tomaatjes
- Kook 200 g BlossomGueuze, appelazijn, bierazijn, tijm en laurier op en laat afkoelen.
- Pel de tomaatjes en laat marineren in de koude marinade.
Uiengarnituur
- Frituur enkele uien krokant en verwerk deze tot een crumble.
Uiencrème
- Stoof 200 g ui, 125 g Jonagold appel, 1 teentje look, chilipeper, 70 g BlossomGueuze en suiker gaar.
- Draai glad tot een crème en kruid.
Werk het gerechtje af met fijne sla en kruiden. Smakelijk!