69vnphim sex sexj88vn6969vn 123b5679 123b j88
Lindemans

Lindemans

Lambic and Tapas: Lampas

Complexe bieren zijn de perfecte match voor deze fingerfood creaties.
Laat u verrassen door de unieke smaken die elkaar wondermooi aanvullen.

Recepten door belgische topchefs,
geïnspireerd door Lindemans

DE CHEFS
DE LAMPAS
Chef

Lode De Roover

Chef-kok bij Fleur de Lin, Eerste Kok van België 2011.

CIGARILLO VAN GANZENLEVER CORNBREAD MET AVOCADO ALGENWAFELMET GEROOKTEMAKREEL

Chef Lode De Roover

ALTIJD OP ZOEK NAAR HET PERFECTE SMAKENPALET. HET KOKEN ZIT DEZE JONGE CHEF IN HET BLOED.

Na culinaire omzwervingen bij onder andere Comme Chez Soi en Het Eyckerhof, weet Lode De Roover als geen ander hoe je lambiekbieren combineert met verschillende smaken.

Zie website
Chef

Sam Van Houcke

Chef-kok bij Onder de Toren, Eerste Kok van België 2013.

CRACKER MET GEITENKAAS BRAS VARKEN GELAKTEGANZENLEVER

Chef Sam Van Houcke

EEN JONGE CHEF DIE WERKT IN HET UNIEKE KADER VAN EEN BESCHERMD MONUMENT.

Sam Van Houcke legt graag accenten met bier, maar de smaak van het hoofdproduct moet puur blijven. Zijn uitgebreide kennis van speciaalbieren vertaalt hij naar sublieme lampas.

Zie website
Chef

Pascal Peters

Souschef bij Vivendum, Eerste Kok van België 2015.

CREME & KROKANT VAN SCHAPENKAAS GANZENLEVER & KRIEK STOVERIJ KONIJNSCHUIM VAN ASPERGE
Chef

Dimitri Marit

Chef-kok bij Maison Marit, Eerste Kok van België 2006.

GEKONFIJTE OSSENSTAART SCHIJFJE TARTAARVAN RUND GROTE GARNALENMET APPELGELEI

Chef Dimitri Marit

GEBOREN EN GETOGEN IN DE GASTRONOMIE. GEFOCUST OP PURE SMAAK.

Dimitri Marit houdt al van jongs af van de frisse zurigheid van bier in sauzen. De culinaire creaties die hij hier op tafel zet, bevatten een intense rijkdom aan aroma's en smaken.

Zie website
Chef

Jean-Baptiste Thomaes

Chef-kok bij Le Château du Mylord, Ambassadeur van de meesterschapswedstrijd “Eerste Kok van België 2017”.

TARTAAR VANLANGOUSTINE VARIATIE VAN KERS,ESPUMA MET KRIEK PLUMAIBERICA

Chef Jean-Baptiste Thomaes

LIEFDE VOOR LEKKER ETEN. BEREID EN GESERVEERD VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST.

Jean-Baptiste Thomas is een chef met een hart voor bier. Hij verwerkt het graag in andere texturen, maar geeft het ook de plaats die het verdient: een plek op de menukaart.

Zie website