Lindemans

Shake, stir and serve!

Maak kennis met Lindemix, een gloednieuw concept binnen brouwerij Lindemans, gebaseerd op onze authentieke lambiekbieren! Deze zijn niet alleen heerlijk op zichzelf, maar lenen zich ook perfect tot verfrissende cocktails, en zijn bovendien laag in alcohol. In dit boekje vindt u acht heerlijke recepten, speciaal ontwikkeld voor zowel professionals als amateurs. De eerste zes werden bedacht door mixologist (en Lindemix ambassadeur) Jef Berben! Cheers!

Aanschouw, smaakgoochelaar Jef Berben!

In food & drinks weet hij als geen ander onverwachte smaakcombinaties te versmelten alsof het nooit anders was. Jef behoort tot de absolute top van België dankzij een rijk gevulde carrière. Hij teelt voor zijn creaties zijn eigen verse kruiden, eetbare bloemen en andere garnituren.

“De Lindemans lambiekbieren hebben genoeg karakter om passend door te smaken en zijn solide genoeg om de balans te bewaren. Onze Lindemix recepten zijn eenvoudig van structuur en gemakkelijk om te maken.”

Jef

De mixoloog van de Cockt’Ales, Damien Baert

Een tiental jaren geleden startte prille twintiger Damien Baert al zijn eerste café en lanceerde hij zichzelf als mixoloog. Zijn passie voor cocktails werd steeds groter en liet toe zich te onderscheiden van anderen door originele cocktails op basis van bier aan te bieden: de Cockt’Ales. Algauw gooide hij hoge ogen in het klassement van tal van mixologie-wedstrijden in België, Frankrijk en Griekenland. Vandaag zet hij zijn knowhow in voor de lambiek van Lindemans. Tot groot genoegen van jouw smaakpapillen!

"Achter elke cocktail schuilt een mooi verhaal." 

Damien Baert, mixoloog

Onze verfrissende recepten