Lindemans

The Fool's Faith Tarot card game Points of sale

Rond 1800 wordt Francisca Josina Vandersmissen geboren in Hof ter Kwadewegen in het Pajottenland op een bedje van hop en gerst. Het bier stroomt rijkelijk door haar brouwersaderen. Jaren later laat haar aromatische verschijning ook Joos Frans Lindemans niet onberoerd. Het koppel trekt in bij brouwerij Vandersmissen en brouwt er kindjes met de allergrootste liefde. Al gauw is Francisca klaar om het schuimende goud zélf te brouwen. Joos Lindemans volgt zijn geliefde. We schrijven 1822: Brouwerij Lindemans wordt geboren.

Ter ere van 

… onze 200ste verjaardag hebben wij ons exclusief jubileumbier naar de Grande Dame van Lindemans vernoemd. We stellen u voor : Oude Gueuze Anniversary Blend 2022 “Cuvée Francisca”.

Verder b(r)ouwen aan onze toekomst

200 jaar later is Brouwerij Lindemans nog lang niet aan haar afdronk toe. Lambiek, ‘de moeder aller bieren’ gutst ook vandaag gulzig door de Vlezenbeekse bierkranen. 6 generaties lang al gonst het in de brouwerij van bedrijvigheid om het oudste bier ter wereld met de grootste zorg en passie te brouwen. Op de nieuwe site in Ruisbroek zullen hoge gisting bieren gebrouwen worden. Door deze bieren met lambiek te combineren wil Lindemans op een creatieve en innovatieve manier nieuwe smaaksensaties op de markt brengen. Brouwerij Lindemans rijpt geduldig verder. Sterker dan ooit.

Brouwerij Lindemans breidt uit en brouwt nu ook in Ruisbroek. Wat de nieuwe site in Ruisbroek bijbrengt aan de eeuwenoude lambiektraditie lees je hieronder.

Ontdek ons verhaal

Nieuws over de brouwerij

 • 06.06.2024

  Brouwerij Lindemans wint AMMA 2024 award!

  Lindemans Tarot 8% wint bronzen medaille voor Best Creative Media Use

  Ontdekken
 • 14.03.2024

  Brouwerij Lindemans schittert op European Beer Challenge 2024

  Dubbel goud voor Lindemans Kriek!

  Ontdekken
 • 06.03.2024

  Een zilveren Beer Awards 2023 medaille voor onze iconische Lindemans Kriek!

  Zilver voor Lindemans Kriek!

  Ontdekken

Bezoek ons Bezoek ons

Nog leuker dan lezen over een brouwerij is er eentje bezoeken.

Daarom organiseert Brouwerij Lindemans tijdens weekdagen (maandag - vrijdag) rondleidingen met degustatie tussen 8 uur en 18 uur. De brouwerij is gesloten tijdens het weekend en op feestdagen. OPGELET! OP VOORHAND RESERVEREN IS VERPLICHT!

Met uitzondering van de brouwzaal is de brouwerij toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Een professionele gids geeft tijdens een rondleiding van ongeveer 1 uur uitleg over de streek, de historiek van de brouwerij en het mysterieuze en unieke brouwproces van de lambiek.

Na de rondleiding volgt een heerlijke degustatie van onze bieren, die ongeveer een halfuur in beslag neemt. Na afloop krijgt elke bezoeker nog een leuke verrassing mee naar huis. Bezoekers kunnen ook onze lambiekbieren, glazen enzovoort aankopen in de brouwerij.


Tarieven

Privérondleiding

Ben je alleen of met maximum 5 personen? Kom en ontdek de wondere wereld van lambiek tijdens een op maat gemaakte toer door onze familiale lambiekbrouwerij! De prijs voor deze exclusieve ervaring bedraagt €70 per gids. Aansluitend kan je genieten van een smaakvolle degustatie van enkele lambiekbieren voor slechts €5 per persoon. Gezelligheid troef!

Groepsrondleiding

Ben je met 6 personen of meer? Geniet van een bezoek aan het voordelig tarief van €15 per persoon. Deze prijs is inclusief een gegidste rondleiding door onze familiale lambiekbrouwerij en een heerlijke degustatie van onze lambiekbieren. Maak van je bezoek een onvergetelijke groepservaring.

We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen!

Groepen tot en met 5 personen Groepen vanaf 6 personen
Privérondleiding Groepsrondleiding
Prijs: €70 per gids Prijs: €15 per persoon
Degustatie: €5 per persoon Inclusief degustatie

Je ontvangt binnen de 3 werkdagen een bevestiging van jouw aanvraag via e-mail.

Dit kan via volgend Formulier
Of
+32 2 569 03 90

Wil je iemand verrassen met een origineel geschenk?