Lindemans

Nieuws over de brouwerij

11.04.2024 Toer de Geuze 2024 bij Brouwerij Lindemans

Om ervoor te zorgen dat jouw bezoek aan onze brouwerij zo soepel en plezierig mogelijk verloopt, vragen we je vriendelijk om je vooraf online te registreren.

REGISTREER HIER

Bovendien houden we jou graag op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en verrassingen die we nog in petto hebben voor dit geweldige evenement! Zoals onze Limited Edition bieren, waaronder de nieuwste release van Lindemans.

GRATIS TOEGANG
Zaterdag 4 mei: 11u – 19u
Zondag 5 mei: 10u – 17u

Pure lambiekbeleving

Het is weer zover: TOER DE GEUZE 2024! Een tweejaarlijks evenement van HORAL (Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren) waarbij de lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen, gelegen in het hartje van het Pajottenland en de Zennevallei, hun deuren openzetten voor het grote publiek. Ze laten je binnen in hun eigenzinnige lambiekwereld.

Brouwerij Lindemans zorgt alweer voor een onvergetelijk weekend. Mis dit niet! Ontdek de brouwerij en geniet van de unieke gelegenheid om het laatste brouwsel van het seizoen mee te maken. Ervaar ook dit jaar weer ‘Blend Your Own Gueuze’, waar je je eigen gueuze op fles kan steken. Misschien krijg je wel de smaak van het brouwen te pakken.

Zoals bij elke editie van Toer de Geuze is er weer een nieuwe Megablend verkrijgbaar, een speciale Oude Geuze samengesteld uit lambieken afkomstig van verschillende lambiekproducenten. Ontdek daarnaast andere exclusieve bieren, waaronder een gloednieuw Lindemans release: een Limited Edition Gueuze van 12.000 flessen.

Geniet van verrassende familie activiteiten op onze brouwerij. En zoals altijd kun je genieten van onze verfrissende lambiekbieren, gins en cocktails.

Kom alvast in de sfeer met de aftermovie van Toer de Geuze 2022: www.youtube.com/watch?v=Lpl3qmT972s

Bereikbaarheid

Adres: Lenniksebaan 1479, 1602 Sint-Pieters-Leeuw
Openbaar vervoer: Neem de metro naar de brouwerij. Vanuit Brussel, neem lijn 5 ‘Erasmus’ en je bent ongeveer 4 km van de brouwerij verwijderd.
Auto: Er is een autoparking beschikbaar bij de brouwerij.
Fiets: Er is een fietsenparking voorzien aan de brouwerij.
HORAL-shuttlebus: Indien gewenst, kun je ook gebruik maken van de HORAL-shuttelbussen om naar onze brouwerij te komen. Koop nu je tickets online.
https://toerdegeuze.eventgoose.com

Deel gerust de Facebook-eventpagina!

Bekijk zeker ook de vernieuwde Horal website en lees er meer over traditionele lambiekbieren en over alles wat met ‘Lambiekland’ te maken heeft.

Overig nieuws

news.intro

  • 14.03.2024

    Brouwerij Lindemans schittert op European Beer Challenge 2024

    Dubbel goud voor Lindemans Kriek!

    Ontdekken
  • 06.03.2024

    Een zilveren Beer Awards 2023 medaille voor onze iconische Lindemans Kriek!

    Zilver voor Lindemans Kriek!

    Ontdekken
  • 21.11.2023

    Lindemans schittert met goud en zilver op Brussels Beer Challenge 2023

    Goud voor Goyck en zilver voor Oude Gueuze Cuvée René!

    Ontdekken