Lindemans

Lindemans presenteert

Lindemans Pure Oude Gueuze

7-jaar oude lambiek uit één enkele eiken foeder, én die puurheid proef je

Aan alle liefhebbers van lambiek en geuze: Maak kennis met onze nieuwste release, Lindemans Pure Oude Gueuze!

De limited edition Oude Gueuze Pure 2017 is het resultaat van zeven jaar ambacht en geduld. Zeven jaar waarin onze lambiek puur werd gehouden in één enkele eiken foeder. Het resultaat? Meer diepgang van smaak, meer karakter en een échte sprankelende lambieksignatuur.

Met zijn goudkleurig uitzicht, sherry-achtige geur en sprankelende, complexe fris-zurige smaak is hij dé Gueuze bij uitstek voor bierkenners. Er zijn slechts 12.000 flessen afgevuld. Alleen verkrijgbaar in België en een beperkt aantal landen.

Klik hier

Brouwgeheim

Deze exclusieve Oude Gueuze is een meesterwerk, vervaardigd met een karaktervolle oude lambiek die maar liefst zeven jaar gerijpt heeft op een grote eikenhouten foeder.

Sinds: 2024
Alcoholvolume 7 %
Kleur Goudkleurig uitzicht
Bewaringstips Dankzij de tweede gisting op de fles, is oude geuze jaren houdbaar en heeft – net als wijn – een smaakevolutie. De flessen kunnen van meerdere maanden tot jaren bewaard worden in koele kelders. Na vervoer van het bier kan je het best 3 dagen laten rusten om ervoor te zorgen dat de gisten zich opnieuw kunnen neerzetten op de bodem van de fles zodat de Oude Gueuze helder kan uitgeschonken worden.
Calorieën 21 kcal per 100ml
Smaak Met zijn goudkleurig uitzicht, sherry-achtige geur en sprankelende, complexe fris-zurige smaak is hij dé Gueuze bij uitstek voor bierkenners.
Schenktemperatuur 5 °C °C