Lindemans

Nieuws over de brouwerij

06.11.2023 Brouwerij Lindemans met nieuwe Tarot bieren in de running voor de Innovations Awards

Brouwerij Lindemans is met de nieuwe Lindemans Tarot geselecteerd voor de Innovations Awards van Horeca Expo (19 tot 22 november) in Gent. Hierbij worden de meest innovatieve producten of diensten die vernieuwend zijn binnen de sector of een oplossing kunnen bieden in vele horecazaken beloond. Uit de vele inschrijvingen heeft de vakjury een shortlist van innovaties geselecteerd. Tijdens de officiële openingsreceptie werden de laureaten van de Innovation Awards bekendgemaakt.

​Lindemans Tarot d’Or en Tarot Noir brengen het beste van twee werelden samen en onderscheiden zich door hun unieke samenstelling. Deze sterke alcoholische fruitbieren met een laag suikergehalte en natuurlijke ingrediënten en aroma’s zijn beide een harmonieuze blend van bier van hoge gisting, lambiekbier en fruit. Tarot d’Or bevat divers exotisch fruit zoals mango, limoen en honingmeloen en Tarot Noir onthult donkere bosvruchten zoals bosbessen, zwarte bessen en zwarte vlierbessen.

Lindemans Tarot Noir - Forest fruit (8% vol.) werd dit jaar nog tijdens de World Beer Awards geprezen tot beste ‘Fruit Lambic’ in de categorie Sour & Wild Beers. Tarot d’Or behaalde een bronzen ‘Country Award’.

De genomineerde met het hoogste aantal stemmen ontvangt de Visitor’s Choice. De laureaten worden op zondag 19 november tijdens de openingsreceptie op Horeca Expo bekend gemaakt. De winnaars worden tevens tentoongesteld in hal 4.

Wie op Brouwerij Lindemans wil stemmen, kan dat hier: De shortlist met de genomineerden voor de Horeca Expo Innovation Awards

De Lindemans Tarot bieren zijn overal verkrijgbaar in België en in sommige exportmarkten. Je kan de bieren ook aankopen in de webwinkel van de brouwerij (lindemansshop.com).

Overig nieuws

news.intro

 • 14.03.2024

  Brouwerij Lindemans schittert op European Beer Challenge 2024

  Dubbel goud voor Lindemans Kriek!

  Ontdekken
 • 06.03.2024

  Een zilveren Beer Awards 2023 medaille voor onze iconische Lindemans Kriek!

  Zilver voor Lindemans Kriek!

  Ontdekken
 • 21.11.2023

  Lindemans schittert met goud en zilver op Brussels Beer Challenge 2023

  Goud voor Goyck en zilver voor Oude Gueuze Cuvée René!

  Ontdekken